Καλωσορίσατε στο Αθόραμα

espa english version
espa greek version

Βρίσκεστε στη χερσόνησο του Αγίου Όρους. Ένας τόπος με παγκόσμια πολιτιστική αξία, σημαντικός για τους ορθόδοξους χριστιανούς. Όμως όπως κάθε σημαντικός θρησκευτικός τόπος, αποτελεί εξίσου μία πηγή έμπνευσης και διδαχής για όλους τους ανθρώπους. Κοντά σε αυτό το περιβάλλον, το ξενοδοχείο μας απευθύνεται σε όσους δίνουν αξία σε απλές και χαλαρωτικές διακοπές, μακριά από την πολυκοσμία, σε μια περιοχή που έχει πολλά να προσφέρει στο σώμα και στο πνεύμα.

Ατενίζοντας την κορυφή του Άθω, το νησάκι της Αμμουλιανής, τη χερσόνησο της Σιθωνίας και ακούγοντας το τιτίβισμα των πουλιών, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τους ήχους και τις μυρωδιές της Αθωνικής φύσης – αισθήσεις παραμελημένες στη σύγχρονη εποχή.

Λιχουδιές από πλαστικό, όνειρα από πλαστικό. Πλαστικός είναι και ο παράδεισος που υπόσχεται η τηλεόραση σε όλους αλλά παρέχει σε λίγους. Σ’αυτόν τον πολιτισμό όπου τα πράγματα αποκτούν συνεχώς μεγαλύτερη αξία και οι άνθρωποι μικρότερη, τα μέσα μαζικής επικοινωνίας καθορίζουν τους κανόνες: δεν αγοράζεις εσύ τα πράγματα, αυτά σε αγοράζουν, το αυτοκίνητο σε χρησιμοποιεί, ο υπολογιστής σε προγραμματίζει, η τηλεόραση σε παρακολουθεί.

Εντουάρντο Γκαλεάνο “Ένας κόσμος ανάποδα”